دلایل آب دادن چای ساز

آب دادن چای ساز | آب دادن چایساز | با گذشت زمان و ظهور فناوری ها، در آشپزخانه ها نیز لوازم برقی بروزتری وارد شده و از جمله این وسایل ها می توان به چای سازها و کتری های برقی اشاره نمود.

چایسازها انواع مختلف داشته اند اما عملکرد اکثر آنها یکسان بوده و با اتصالات برقی کار می کنند و مدت زمان به جوش آمدن آب در آنها در مقایسه با سماور یا کتری ها خیلی کوتاه تر است و سریع تر به جوش می آید. این دستگاه مواقعی که می خواهید در زمان کوتاهی آب جوش داشته باشید بهترین گزینه است.

اما گاهی اوقات ممکن است چایساز شما با مشکلاتی مواجه شود که کارایی مفید آن تحت تاثیر آن مشکل کمتره شده و یا اصلا کارایی مفیدی که منجر به جوشیدن آب شود را ازدست می دهد. از جمله این مشکلات آب دادن چایساز هست که دلایل مختلفی دارد. در ادامه این محتوا به مشکل نشتی آب و دلیل این اتفاق در چایساز خواهیم پرداخت.

برسی دلایل آب دادن چای ساز

چایسازها گاهی در شرایط مختلف دچار آسیب یا خرابی می شوند که منجر به نشتی آب از نقاط مختلف آن می شود که گاهی می توان به راحتی این نقص را رفع کرد و گاهی نیاز است که چایساز را به مرکز تعمیرگاه چای ساز معتبر برده و تعمیر کرد. برای آشنایی با انواع نشتی چای ساز و روش رفع آن در ادامه با ما همراه باشید.

آب شدن فلز چای ساز

گاهی ممکن است بر اثر حرارت فلزی که در زیر کتری چایساز تعبیه شده است آب شده و در اثر این اتفاق از داخل نشتی آب داشته باشد.

استفاده ناصحیح در نشتی آب از چای ساز

برای استفاده از چایساز باید اصولی رعایت شود که از جمله آنها مراقب هنگام شستشوی چایساز است هنگام شستن چایساز باید دقت شود که جسم تیز یا برنده به آن برخورد نکند تا از آسیب به کف و یا بدنه کتری جلوگیری شود و که این آسیب سبب نشتی آب در چایساز میشود.

ضمنا اگر چایساز دارای قوری شیشه ای باشد دقت در شستن آن دو چندن می شود چرا که هر خط و خشی سبب نشتی آب از دستگاه چایساز می گردد. برای جلوگیری از این اتفاق حتما در شستن چای ساز از اسفنج نرم استفاده کنید.

آب بندهای چای ساز 

موادی که به عنوان عایق یا آب بند در درزهای چایساز استفاده شده در اثر استفاده مکرر و یا به دلیل کیفیت پایین مواد از بین رفته و موجب نشتی آب درون کتری به بیرون آن می شود.

کیفیت پایین در آب دادن چای ساز چای ساز

از دیگر علت های آب دادن چایساز پایین بودن درجه کیفیت ساخت آن می باشد که این امر مخصوصا در بدنه چایساز عواقبی از جمله سوراخ شدن یا نشتی آب خواهد داشت بنابراین بهتر است که هنگام خرید چایساز کالای با کیفیت و گارانتی دار خریداری شود.

نبود توری چایساز

توری چایساز از جمله قطعات مهم در چایساز می باشد، وظیفه توری در چایساز جلوگیری از خروج املاح از چایساز و حبس بخار در کتری می باشد. اگر توری دچار مشکل شود دیگر بخار تولید شده در چایساز حبس نمی شود و موجب می شود که ترموستات قطع نشود که در نتیجه قطع نشدن ترموستات یا دیر قطع شدن آن دما در بدنه کتری افزایش یافته که باعث از بین رفتن آب نمای کتری چایساز یا اطراف کتری می شود که این امر باعث آب دادن چایساز می شود.

خراب شدن ترموستات و سنسورهای چایساز

خراب شدن ترموستات دسته یا ترموستات کف در کتری چایساز و یا خراب شدن سنسور یا همان برد چایساز نیز باعث ایجاد مشکلاتی می­شود زیرا این قطعات که تنظیمات مربوط به قطع شدن جریان برق ورودی به المنت را کنترل می­کنند

 در صورت خرابی برق چایساز قطع نشده و مدت زمان جوش آمدن دستگاه بیشتر می­شود و که این زمان طولانی باعث آسیب رسیدن به آبنما یا آب­بندهای دستگاه می­شود که طبق گفته­ های پیشین موجب نشتی آب در چایساز می­شود.

علاوه بر موارد گفته شده بدون آب ماندن چایساز نیز منجر به آسیب زدن آبنما و آب­بندهای چایساز می­شود.

وجود املاح در چای ساز

مورد بعدی که در خصوص آب دادن چایسازها باید به آن توجه شود خوردگی کف یا بدنه کتری چایساز بر اثر وجود رسوب و املاح ته نشین شده در آن است. همچنین اقدامات نادرستی که برای رسوب زدایی انجام می­شود که شامل خراشیدن یا جدا کردن رسوب با جسم تیز می­شود نیز باعث آسیب چایساز می­شود

نکته مهم: چایسازهای پلاستیکی نسبت به سایر مدل­های چایساز احتمال نشتی آب بیشتری دارند زیرا قسمت طلق پلاستیکی دستگاه معمولا دارای نشتی آب است

در انواع دیگر از چایسازها  اگر بدنه چایساز فلزی نباشد و دو طرف آن با پلاستیک شفاف یا طلق پوشانده شود احتمال آب دادن در این مدل­ها به دلیل فاصله ایجاده شده بین صفحات با بدنه زیاد می­باشد


ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


*

code