دلایل کار نکردن غذاساز

کار نکردن غذاساز | غذاساز یک دستگاه چندکاره است که دارای امکانات کاملی است و به کمک آن می­توان انواع غذاها را تهیه کرد. معمولا این وسیله یک گیربکس و موتور دارد و با افزودن متعلقات مختلف می­توان کارهای متعددی از قبیل پودینگ فوری، ورز دادن خمیر، آبمیوه ­گیری، خلال سیب زمینی، کیک اسفنجی، زدن خامه و تخم مرغ، همزن، خرد کردن گوشت، پرس مرکبات، مایونز و غیره را انجام داد.

حال ممکن است این دستگاه پرکاربرد آشپزخانه به دلایلی از کار بیفتد. بنابراین در این مقاله سعی داریم شما خوانندگان عزیز را با دلایل کار نکردن غذاساز آشنا کنیم. امیدواریم تا پایان این مقاله همراه ما باشید.

 

علت کار نکردن غذاساز چیست؟

دلایل این مشکل را می توان در مشکلات و خرابی های غذاساز جست و جو کرد. حال ممکن است این خرابی ها و مشکلات سبب شوند که دستگاه به طور کلی از کار بیفتد و یا این که به درستی کار نکند. خرابی ها و مشکلات غذاساز می تواند شامل موارد زیر باشد:

روشن نشدن غذاساز:

از مشکلات رایجی که در دستگاه غذاساز می تواند رخ دهد روشن نشدن آن است که علت آن می تواند یکی از دلایل زیر باشد:

 قرار نگرفتن و بست نشدن درست قطعات: مهم ترین دلیل روشن نشدن غذاساز می تواند ناشی از قرار نگرفتن و بست نشدن قطعات به شیوۀ مناسب باشد.

 قرار نگرفتن درست درب بخش های مختلف دستگاه: در تعدادی از دستگاه ها اگر درب قسمت های مختلف در جای خود قرار نگیرند دستگاه روشن نمی شود.

 وجود مشکلی در میکروسوئیچ: یکی دیگر از دلایل روشن نشدن غذاساز میتواند به دلیل بروز مشکلی در میکروسوئیچ آن باشد.

 وجود مشکل در زغال دستگاه: کند شدن زغال دستگاه و یا قرار گرفتن چیزی بین زغال و کلکتور دستگاه می تواند سبب روشن نشدن غذاساز شود.

 اختلال در برق دستگاه: در صورت بروز چنین مشکلی باید دستگاه باز شود و سیم های آن مورد بررسی قرار گیرد.

اگر موارد نام برده شده را مورد بررسی قرار دادید و متوجه شدید که هیچ یک از موارد فوق سبب روشن نشدن دستگاه نیست احتمالا موتور دستگاه سوخته و یا این که اتصالات مدار آن قطع شده است.

روشن شدن موتور و کار نکردن غذاساز:

ممکن است موتور غذاساز روشن باشد ولی دستگاه کار نکند که شایع ترین دلیل آن می تواند نیم سوز شدن موتور باشد که این مسئله پس از بررسی فنی تعیین می گردد.

خاموش شدن ناگهانی غذاساز حین کار کردن:

ممکن است حین کار با غذاساز به طور ناگهانی خاموش شود که رایج ترین دلیل آن می تواند داغ شدن دستگاه باشد از این رو دستگاه برای این که آسیب نبیند به طور خودکار خاموش می شود. در این صورت لازم است حدود ۱۵ دقیقه به غذاساز استراحت دهید و مجددا آن را روشن کنید.

نچرخیدن تیغۀ غذاساز:

گاهی ممکن است پیش آید که موتور دستگاه روشن است ولی تیغۀ آن نمی چرخد، دلیل آن بسته به مدل غذاساز می تواند متفاوت باشد:

 چناچه دستگاه از مدل تسمه دار باشد، خرابی تسمه و یا بیرون آمدن آن می تواند دلیل نچرخیدن تیغۀ غذاساز باشد.
 چنانچه دستگاه بدون تسمه باشد، خرابی و یا سائیدگی چرخ دنده های غذاساز می-تواند علت نچرخیدن تیغۀ غذاساز باشد.

 

کار نکردن غذاساز روی بعضی از سرعت ها:

ممکن است غذاساز روی برخی از سرعت هایی که تنظیم شده است کار نکند چنانچه شما هم با این مشکل مواجه شده اید باید قسمت سوئیچ چند سرعته و اجزای مربوط به آن را بررسی کنید. برای این کار لازم است با استفاده از یک مولتی متر، جریان برق ورودی به سوئیچ چند سرعته را کنترل نمایید.

صدا دادن غذاساز:

معمولا غذاساز صدای بلندی دارد اما هنگامی که صحبت از صدای بلند غذاساز به میان می آید منظور صدای بلندی است که غیرعادی می باشد. معمولا این مشکل مربوط به قطعات مکانیکی است. امکان دارد که بوش و بلبرینگ ها خراب شده باشد.

جرقه زدن غذاساز:

جرقه زدن غذاساز می تواند مربوط به زغال دستگاه باشد. در این صورت:

 امکان دارد بوش و بلبرینگ لق شده باشند. این مشکل سبب صدا دادن غذاساز هم می شود.
 چنانچه جرقه کوتاه است امکان این که فشار فنر کم باشد وجود دارد.
 برای جرقه زدن غذاساز می¬تواند مربوط به کند شدن تیغۀ کلکتور و یا سوختن آرمیچر و بالشتگ باشد.
 دلیل دیگری که برای جرقه زدن غذاساز وجود دارد این است که امکان دارد شفت آرمیچر باریک شده باشد و یا این که فنر پشت زغال سوخته باشد.

کلام آخر 

با دلایل کار نکردن غذاساز و نیز مشکلات و خرابی هایی که ممکن است برای غذاساز به وجود آید آشنا شدید. در صورت بروز هریک از مشکلاتی که نام برده شد چنانچه خود از تخصص کافی در زمینه تعمیرات وسایل الکترونیکی برخوردار نیستید بهتر است برای جلوگیری از آسیب رساندن به سایر بخش های غذاساز آن را به تعمیرکار باتجربه بسپارید.

 

 

 

 


ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


*

code